çok güzeller

19 Ocak 2010 Salı

pek öle netten alışveriş yapan biri değilim ..hatta heç değilim ..bu ilkti..ama devamı gelecek ...ilk siparişimi geçen perşembe kağıttan gemi exlibrisimi almak için verdim..pıttt cuma sabahı masamda duruyodu...aşık oldum... bi an gözümden ayırmak istemedim ...hemen ikincisinide sipariş ettim...pıttt...su an ikinciside masamda duruyo ve hayran hayran bakıyorum... lebrizshop.com a itinayla sarıp sarmalayıp çok hızlı bir biçimde bana ulaştırdığı için huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim ....bi sonraki alışverişim süleyman saim tekcan ın atlar ve hatlar serisinden birine kavuşmak için olacak ama önce kendime bi sponsor bulmam gerekecek galiba...
not: exlibris nedir diye soranlara buraya bi tık
  

3 yorum:

NzN dedi ki...

Koleksiyoncu musun peki?

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Biz de yıllar önce Süleyman Saim Tekcan'ın bir eserini (Kantlı at) almıştık. Onun dışında 3-5 tablom daha var benim için çok değer taşıyan. Geriye dönüp baktığımda şöyle düşünüyorum: "Sanata yapılan yatırım en iyi yatırım":)

kutupayusu dedi ki...

nzn : sadece çöpcü balığı gibi depolamayıcı bi iç güdüyle yaşıyorum...bi çok şey topluyorum ama hiç bi koleksiyon yapısında değil..
ayşe şakarcan : önce insana yatırım sonra sanata yatırım ... :)

Yorum Gönder