olala

21 Ocak 2010 Perşembe
herküçük kız çocuğu gibi bende küçükken saç fırçasıyla ayna karşısında şarkı söleyenlerdendim.... kendimi hep başkası gibi düşünüp öle davranmaya çalışırdım ...niyeyse....bu bi komşu teyze..kapıcının karısı da olabilirdi bi şarkıcı bir oyuncuda.....o gün keyfim neyi istiyosa o oluyodum kendi dünyamda... ayna karşısına geçip mimiklerini yakalamaya çalışıyodum...kimseye çaktırmadığımı sanıyodum ama annem arada kıstırıyodu ... yaşım ilerledikçe bu bende kalıcı bi arıza olarak yapıştı kaldı .....yolda biri bana adres sorsun sölediği tonu yakalama çabasına girer aynı tonda cevap veririm ..... hiç tanımadığım biriyle 2 saat oturayayım mimiklerini alırım ...öle oturuşkan bi kişilik yok bende yani....bi nevi bukelemunyak hatun vaziyetlerindeyim....anadolunun bağrında bi köşede doğsam bu yaşta 8 çocuğum 2 torunum felan olurdu ....şu an istanbulun göbeğinde 8 yaşındaki çocuğun bile benden daha makul olduğunu ve sosyal hayata daha uyumlu olduğunu düşünmeden edemiyorum .... sevgili kişisi evde sehpaya çıkıp şarkı sölememi yasakladı ...sehpanın ayakları yamulmuş....yaw sahnem orası benim....beni var eden yer....anlayış istiyorum ....noluyo sonra böle bastıra bastıra... sönük bi yıldız olarak wc köşelerinde şarkı sölemeye başlıyorum ....gelgelelim başıma gelen olaya....öğlen yemek yediğim bi kafe var ....her öğlen siparişimi verir yemek öncesi çişe gider elimi yıkar siparişimin gelme süresini böle değerlendiririm kendimce.....gene gittim verdim siparişimi girdim wc ye huzur içinde yaptım çişimi....zihnimde bi şarkı ...kıpır kıpır bi melodi....sabahta öle bi uyanmışım ki içimde 40 kelebek çıpınıyo pürneşe uyanmışım....o saate kadarda neşemi hiçbişey bozamamış ....neyse çıktım wc den elimi yıkayacam aynayı görünce ben o neşenin gazıyla elimde hayali mikrofonum başladım şarkımı söleyip dans etmeye.....ohhh....sabahlar olmasın .... tam da o esnada bi hatun içeri girmezmi.....zönk kalakaldım .....hatun pardon müsait değilmisiniz dedi..... akşam sahneye çıkacamda prova yapıyodum anam beğendiysen yarın gene gel belki provama denk gelirsin gene diyesim geldi.....puahahahaa...... buyrun buyrun deyip çıktım wc den ..... oof yaa...deşifre olmanın verdiği yıkımla masama kös kös oturdum ..... napıyım yaw... eminim bende bi gün böle şarkı söleyen bi hatun kişiyi basacam .....o gün sarılıp öpecem o kişiyi ve kankim ilan edecem .... :)

2 yorum:

SserenayY dedi ki...

Hahaha.. Çok tadı yerinde bir yazı olmuş.. :)
Bende senin gibi söylüyordum şarkı. Ama baktım dışarıya ciddi oranda rahatsızlık veriyorum. O yüzden evde tekken gönlümce söylüyorum artık. :D

sine'mden dedi ki...

o içeri girip sizi basan kişi ben olsaydım "lütfen devam edin,bozmayın" diyip keşfedilme fırsatınızı bölmezdim doğrusu :))
neşeli günler...

Yorum Gönder