oyun gibi...

2 Şubat 2010 Salı
çok uyuduğumdanmı nedir bilmem bir gecede o kadar çok rüya görüyorum ki bazen yorgun uyanıyorum ...yarı profesyonel rüya görücü gibiyim....ne demekse bu da......gerçek hayatta pek dikişi tutturamasamda rüyalarımda daha başarılı görüyorum kendimi....başarım kendimi falan feşmakenda görmemde değil olaya mudahalelerimde.... uygunsuz bi tipmi girdi rüyama..adios ...anında yolluyorum .... ah bu bunumu giymiş gene düşüncesi oluyo zihnimin diğer köşesinde....ekşının en kralı var aslında ben o ekoseye takılmışım mesela....o mesleki bi arıza herhal..bakıyorum rüya güzel..saati kapatıp tekrar kafayı koyup devam edebiliyorum....mesela yıllar önce hatta  belki çocukken bi bilgi girmiş kafama kan görürsen rüya bozulur yorumlanamaz...ne de önemli bir bilgi ama ..ben diyelim elimi kestim ..zihnimin diğer tarafından bi ses diyoki elin kesildi ama kanamasın yoksa rüyan bozulur...aaa el de bir karnıyarıklık yara açılmış..gram kan yok ...sonrada o ses şöle sölüyo...vay anasını yırttın lan.....böle devam et.. arada  teklemelerimde olmuyo değil tabi..pat düşüyorum uçurumdan düşme diyemiyorum kendime....herhal uçmak bi yerden atlamak çok makul değil gerçek hayatta orda bi denesem mi oluyorum ne ...geneldede kalbim duracak noktaya gelirken uyanıyorum ....acaba bi gün yere çakılırmıyım ya da  böle durdurabilirmiyim kalbimi bilmiyorum ama gerçek hayattan çok daha eğlenceli bi dünya olduğu kesin ...seviyorum rüyalarımı ....onları anlatmayı da.....

3 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

bir ara benimde rüya görmede üstüme yoktu. sabah işe gitmek için kurduğum saatin 5dk aralarında bir rüya görürdüm anlatmak 1 saat flan sürerdi :))absürtlüğü de cabası :))

zizim bizim dedi ki...

bu kan meselesi gibi bir durum bende de olmuştu. rüyamda, ''kesin rüya görüyorum ben'' diye kendimi çimdikliyordum ama uyandıramadı beni çimdiklerim :)
senin bu uyku durumun hakikaten enterasan, bakalım daha neler duyacağız?

ayci dedi ki...

bende kötü rüya gördügümde kendime simdi uyan aylin diyorum ve GÜM diye gözlerimi aciyorum.

cok nadir kabus görürüm. ama cok rüya görmek beynini yoruyor - bazen uyanip sadece simsiyahligi hatirlamak cok rahatlatici oluyor..

Yorum Gönder